címlap1.1

KATTINTSON A KÉPRE A LAP MEGNYITÁSÁHOZ!

Kattintson a képre, hogy válogathasson a sokféle tartalomból a DIBIZ digitális magazin 1. évfolyamának 1. számában! A lap világunk, s benne az üzleti élet gyors ütemű digitalizálódásának trendjeit, folyamatait elemzi. Az első lapszám a kibertér fenyegetéseit veszi alaposan szemügyre. Különösen az államok és militáns szervezetek, hacktivisták, a kiberdzsihád, az orosz maffia és a web sötét oldalának machinátorai kerülnek szóba.  De a szerkesztőségi, tudományos és natív tartalmak széles kitekintést engednek számos izgalmas digitális területre.

Szó van többek között a szuperbaktériumok és a szuperszámítógépek harcáról, a mesterséges intelligencia és az etika egymásra hatásáról, az észt e-rezidensi rendszerről, amely nyitva áll a magyarok előtt is, de van mit olvasni a legújabb technikai csodákról is.

A lap tudományos rovatában a biztonsági kérdések mellett a vállalati folyamattudatosságról esik szó. Míg a vállalatok cikkei a gépi tanulásról, a kockázatkezelésről, a tréningek hatékonyságának méréséről és a gépi tanulás biztonságosságáról szólnak többek között. A lap PDF változata itt érhető el: DIBIZ 1.1